Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@11:07:37 GMT

۶۲ درصد مخزن سد اکباتان پُر است

تاریخ انتشار: ۱۳ خرداد ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۲۱۲۱۳۸۳

۶۲ درصد مخزن سد اکباتان پُر است

ایسنا/همدان مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان گفت: در حال حاضر ۶۲ مخزن سد اکباتان پُر است که برای مصارف شرب و کشاورزی استفاده می‌شود.

منصور ستوده پنج‌شنبه ۱۳ خرداد، در حاشیه بازدید از سد اکباتان و تصفیه‌خانه همدان با اشاره به کاهش شدید بارندگی در سطح کشور و استان، بیان کرد: در سال‌جاری همدان سیزدهمین استان به لحاظ کمبود بارش بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه امسال نسبت به سال گذشته ۴۱ درصد کاهش بارندگی داشته‌ایم، تصریح کرد: در سال آبی جاری حدود ۲۷۱ میلیمتر بارندگی داشته‌ایم درحالیکه بارش در سال قبل  ۴۵۷ میلیمتربوده است.

ستوده با اشاره به اینکه در سال‌های گذشته اقدامات خوبی در حوزه سدسازی و تأمین آب شرب در استان صورت گرفته است، افزود: در دولت تدبیر و امید هر سه سال یک سد در استان به بهره‌برداری رسید.

وی با بیان اینکه سد کلان ملایر با ۴۵ میلیون مترمکعب بزرگترین سد مخزنی استان همدان است و در حال حاضر ۹۸ درصد آن پر است، گفت: سد مخزنی سرابی با ظرفیت ۹.۲ میلیمتر مکعب ساخته و در حال حاضر ۷۲ درصد مخزنش پر است‌.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان با بیان اینکه تیر یا شهریور سال‌جاری از رودخانه آب شرب تویسرکان که ۱۲۰ میلیارد تومان هزینه شده است، بهره‌برداری خواهیم کرد، گفت: در حال حاضر ۷۹ درصد مخزن سد مخزنی آبشینه پر است.

وی با اشاره به اینکه استفاده از منابع آب سطحی رودخانه‌ها یکی از کارهای مهم انجام شده است، تصریح کرد: رودخانه‌های عباس‌آباد و دره‌مرادبیگ توانستند ۳۰۰ لیتر در ثانیه آب را به ظرفیت آب شرب شهر همدان اضافه کنند.

ستوده درباره اقداماتی که طی سال‌های گذشته در استان انجام شده است، یادآور شد: هدایت آب رودخانه یلفان و ارزانفود به دریاچه سد اکباتان، انتقال آب رودخانه عباس‌آباد به تصفیه‌خانه عباس‌آباد که سالانه چهار میلیون مترمکعب را تأمین کرده است از اقدامات سالهای گذشته بوده است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان ادامه داد: همچنین انتقال آب رودخانه چشین به تصفیه‌خانه شهید بهشتی که سالانه ۱.۵ مترمکعب از آن برای مصارف شرب استفاده می‌شود و سالانه از هر سه منبع ۵.۵ مترمکعب برای آب شرب جایگزین کرده‌ایم.

ستوده در ادامه از دیگر اقدامات سال‌های اخیر شرکت آب منطقه‌ای با همکاری آب و فاضلاب را اتصال آب رودخانه دره‌مرادبیگ در فصول غیر زراعی به میزان متوسط چهار میلیون متر مکعب و هدایت به بند خاکو و تصفیه‌خانه شهید بهشتی عنوان کرد.

وی درباره انتقال سد تالوار به همدان هم بیان کرد: به دنبال این هستیم که در خشکسالی بتوانیم از این خط اضطراری استفاده کنیم و در این واقع این خط بزرگترین مخزن استان همدان است.

مدیرعامل شرکت آب منطقه‌ای استان همدان در رابطه با پروژه‌هایی که با مشارکت بخش خصوصی استفاده شده است، گفت: چهار پروژه مهم تصفیه‌خانه ملایر، تصفیه‌خانه آب شرب تویسرکان، سد خرمرود و سد گرین پروژه‌های مهمی بودند که با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی انجام شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی سد اکباتان همدان تصفیه خانه فاضلاب شرکت آب منطقه ای همدان حال حاضر تصفیه خانه سد اکباتان آب رودخانه آب شرب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۱۳۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود قطار ۵ ستاره به شبکه ریلی همدان

تین نیوز

مسلم مخفی فرماندار همدان با اشاره به نارضایتی شهروندان از ارائه خدمات توسط راه آهن همدان گفت: در جلسه ای با مدیرکل راه آهن مسائل و دغدغه های مردم مطرح و پیگیری شد که امیدواریم به زودی برطرف شود.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مخفی با بیان اینکه در حال حاضر قطار همدان همه روزه در حال سرویس دهی است، اظهار کرد: روزانه این قطار ۴۰۰ نفر ظرفیت دارد که این تعداد برای جمعیت همدان و شهرهای همجوار کفایت نمی کند.

وی با اعلام این خبر که با پیگیری های مدیریت راه آهن استان از ابتدای تابستان قطار پنج ستاره به مسافران همدان خدمات می دهد، اضافه کرد: این اقدام حتماً افزایش رضایتمندی شهروندان را به دنبال خواهد داشت.

فرماندار همدان با بیان اینکه ترمینال ایستگاه راه آهن همدان ۹۵ درصد پیشرفت دارد، یادآور شد: امیدواریم این ساختمان که از محل سفر رئیس جمهور نیز اعتبار دارد، به زودی تکمیل و به بهره برداری برسد.

وی با انتقاد از عملکرد شرکت ساخت و توسعه زیرساخت بیان کرد: متأسفانه پروژه راه دسترسی به راه آهن همدان استاندارد لازم را ندارد البته برخی اقدامات ایمنی انجام شده است.

فرماندار همدان مطرح کرد: مجموعه عوامل راه آهن همدان به دنبال رضایتمندی مسافران هستند که امیدواریم با ایجاد زیرساخت های لازم این امر به طور کامل محقق شود.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی فرمانداری همدان، وی خاطرنشان کرد: راه آهن همدان به ملایر نیز به طول ۷۵ کیلومتر در دو قطعه کارگاهی در حال ساخت است که قطعه یک ۴۵ درصد و قطعه دو ۲۰ درصد پیشرفت دارد.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • مدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز برای ۲۵ سال آینده کفایت می‌کند
  • بازدید استاندار آذربایجان شرقی ازمدول دوم تصفیه خانه فاضلاب تبریز
  • ساخت مخزن آبرسانی جویبار ۶۰ درصد پیشرفت دارد
  • ۸۰ درصد بیمه شدگان سلامت همدان رایگان زیر پوشش هستند
  • ثبت چهار میلیون و ۲۸۲ هزار تردد بین استانی در فروردین سال جاری
  • همدان| کودک ۶ ساله نهاوندی در رودخانه گاماسیاب غرق شد
  • تامین ۲.۵ تا ۳ درصد برق کشور در نیروگاه شهید مفتح
  • جست‌وجو برای یافتن دختربچه غرق شده در گاماسیاب ادامه دارد | این شهر غواص ندارد؟
  • قطار ۵ ستاره به همدان می‌آید
  • ورود قطار ۵ ستاره به شبکه ریلی همدان